Sairaanhoitaja Ivaloon

Ansök senast  25.6.2024 15:00

Sairaanhoitajaksi Ivalon terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosastolle

Lapin upea luonto ja rauha tarjoavat vastapainoa työlle. Voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sairaanhoitajan töihin Lappiin!

Inari on noin 7000 asukkaan kunta Pohjoisessa Lapissa Inarijärven syleilyssä. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. Inarin metsä- ja tunturimaisemia halkovat lukuisat vesistöt, jotka virtaavat Jäämereen. Inarin avara ja alkuperäinen luonto tekee kunnasta vetovoimaisen matkailukohteen. Myös Saariselän harrastemahdollisuudet ovat puolen tunnin automatkan päässä Ivalosta ja lentoyhteydellä pääsee suoraan Helsinkiin.

Lapin hyvinvointialueella, Ivalon terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosastolla on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Työ sisältää sairaanhoitajan monipuolisia töitä sekä akuutti- ja kuntoutusosastolla että päivystyksessä.

Osastomme on 25 -paikkainen ja meillä hoidetaan sekä akuutti- että pitkäaikaispotilaita. Pitkien etäisyyksien vuoksi osastollamme tuotetaan myös useita erikoissairaanhoidon tasoisia palveluita inarilaisille sekä kiireellisen hoidon tarpeessa oleville ulkokuntalaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille. Osastomme vastaa päivystyksestä arkisin klo 16-8 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä ympäri vuorokauden. Kotisairaalatoiminta on aloitettu keväällä 2023 ja myös siellä voi olla mahdollista työskennellä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaan. Palkka ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kk. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 25.6.2024 klo 15.00 mennessä. Haastattelut voidaan kuitenkin käynnistää jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Sama tehtävä on ollut haettavana myös maaliskuussa 2024, mutta tuolloin hakuprosessi jouduttiin keskeyttämään. Aiemmat hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Katja Bogdanoff

Vs. osastonhoitaja

Ivalon terveyskeskus, Akuutti- ja kuntoutusosasto, Kotisairaala

0400 437 015

katja.bogdanoff@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare