Skip to main content
test
Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, varahenkilöstö - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai hoitotyön opiskelija, tule töihin Rauman varahenkilöstöön.

Etsimme Satakunnan hyvinvointialueen perustason hoito-osastoille Rauman varahenkilöstöön yhtä sairaanhoitajaa ja yhtä lähihoitajaa määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja teemme kaksivuorotyötä. Olet tervetullut joukkoomme, olet sitten urasi alussa tai kokenut hoitotyön osaaja.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sairaanhoitajan sijaisuuteen ja lähihoitajan tutkintoa lähihoitajan sijaisuuteen sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Ammattipätevyys tulee olla tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista. Tehtävä edellyttää myös LOVe-lääkelupia.

Sijaisuudet täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kestosta sovimme kanssasi erikseen.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Peltonen
varahenkilöstön osastonhoitaja
puh. 044 707 9610
riitta.peltonen@sata.fi

Lisätietoja

Satakunnan hyvinvointialue, Erityis- ja sairaalapalveluiden toimialue, Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Varahenkilöstö

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme!


Osoite: Steniuksenatu 2, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb