Sairaanhoitaja ja / tai sairaanhoidon opiskelija

Laitilan kaupungin terveyskeskusosastolle haetaan sairaanhoitajaa ja / tai sairaanhoidon opiskelijaa kesätöihin 2021.

Terveyskeskusosastotyö on monipuolista ja 3-vuorotyötä, jossa hoidetaan mm. infektio-, kuntoutus- ja saattohoitopotilaita.

Tule mukaan kivaan työporukkaan! Tarve sairaanhoitajan sijaisuudelle terveyskeskusosastolla alkaa jo huhtikuun alusta. Sairaanhoitajan tehtävänkuvaan kuuluu perusterveydenhuollon avosairaanhoidon asiakkaiden ja akuutti-ja kuntoutuspotilaiden kokonaisvaltainen kliininen hoitotyö.

Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista työryhmää, johon hoitajien ja lääkärien lisäksi kuuluu mm. kuntoutuksen ja kotihoidon asiantuntijat.

Sairaanhoitaja sijaiselta edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan (140 op) oleva alan opiskelija.

Työntekijältä edellytetään hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organosointikykyä, kehittävää ja kuntouttavaa työotetta.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä, laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Kesätyöhaku päättyy 30.4.2021.


Lisätietoja

http://www.laitila.fi

Tutustu työnantajaan

Tanja Raisto-Elo, puh. 044 585 6520
tanja.raisto-elo@laitila.fi

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyskeskus
Osoite: Sairaalantie 8, 23800 Laitila

Laitila on vireä ja kehittyvä 8600 asukkaan kaupunki keskellä Varsinais-Suomen maakuntaa. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Laitilan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs