Skip to main content
test

Hei sairaanhoitaja, tule työkaveriksemme kuntoutussairaala Jalmariin!

Meillä Jalmarin osastolla J32 on avoinna vakituinen tehtävä iloiselle ja yhteistyötaitoiselle SAIRAANHOITAJALLE. Osastomme profiili on muuttunut ja toimimme nyt yleislääketieteen ja geriatrian osastona. Potilaamme tulevat meille pääasiassa Päijät-Hämeen keskussairaalan eri erikoisaloilta muun muassa yleistilan laskun, lievien infektioiden tai kaatumisten vuoksi. Lisäksi osastollemme ohjautuu skopiapotilaita. Tulisitko mukaan kehittämään toimintaamme?

Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista tiimiämme. Yhdessä teemme työtä potilaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa potilaan parasta ajatellen. Sinulla on työssäsi kokonaisvaltainen vastuu potilaan hoitojakson etenemisestä, lääkehoidosta ja kotiutumisen tai jatkohoitopaikan järjestelyistä. Monipuolinen toimintaympäristömme tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa kokonaisvaltaista, potilaslähtöistä hoitotyötä ja kuntoutumisen edistämistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn osastollamme sekä mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää osaamistasi. Saat hyvän perehdytyksen ja koko mukavan työyhteisömme täyden tuen. Uudelta työkaveriltamme toivomme potilaslähtöisyyttä sekä kykyä ja intoa hoitotyön ja osastomme toimintamallien kehittämiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja valmiuksia toimia eri verkostoissa.

Moniammatilliseen joukkoomme sopivat niin kokeneet konkarit kuin työuran alkuvaiheessa olevat uudet osaajat. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työskentelet kolmessa vuorossa.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toivomme, että voit aloittaa työt 20.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme palkata työntekijän jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pia Merenlahti
puh. 050 398 7554
pia.merenlahti@paijatha.fi
Apulaisosastonhoitaja Tiina Knuuti-Napari
puh. 044 780 2315
tiina.knuuti-napari@paijatha.fi

Lisätietoja

J32

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Rekommenderade jobb