Skip to main content
test

Tervetuloa KOTIHOIDON SAIRAANHOITAJAKSI Janakkalaan!

Haemme kehittämisintoiseen, positiiviseen sekä yhteisölliseen joukkoomme yhtä uutta kotihoidon sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen 2.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Olisitko se sinä?

Etsimme huumorintajuista, positiivista ja sopeutuvaista tiimin sairaanhoitajaa, joka toimii vastuullisesti sekä itsenäisesti osana moniammatillista kotihoidon tiimiä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten kotihoitotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Eduksi on myös tuntemus käyttämistämme arviointi- ja tietojärjestelmistä (Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä, Lifecare-asiakastietojärjestelmä, RAI -toimintakyvyn arviointiohjelma). Meillä kotihoidossa toimii kotihoidon oma lääkäri.

Huolehdimme kattavasta ja laajasta perehdytyksestä perehdytysjaksolla sekä mentorointiohjelmalla. Pidämme huolta osaamisestasi tarjoamalla täydennyskoulutusta osaamistarpeittesi mukaan.

Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Turengissa ja Tervakoskella sekä niitä ympäröivissä kylissä. Asiakastyön tiimejä on yhteensä viisi, jonka lisäksi omat tiiminsä ovat myös yöhoidolla, toiminnanohjauksella sekä hallinnolla.

Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista, ja käytössäsi on muun muassa laaja työterveyshuolto sekä kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi meillä on käytössä Eazybreak-liikuntaseteli.

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan pätevyys. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Sairaanhoitajan tehtävä on pääsääntöisesti päivätyö, mutta se sisältää myös viikonlopputyötä noin joka viides viikonloppu. Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti 2553,07 €/kk. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Turengin kotihoidon tiloissa.

Lisätietoja antavat:
Palvelupäällikkö Susanna Siekkinen, (03) 680 1476, susanna.siekkinen@janakkala.fi, Palveluvastaava Sari Airio, (03) 6801992, sari.airio@janakkala.fi

Lähetäthän hakemuksesi kuntarekry.fi -palvelun kautta 6.7.2022 klo 23 mennessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.janakkala.fi/ikaantyneiden-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Susanna Siekkinen, (03) 680 1476, susanna.siekkinen@janakkala.fi, Palveluvastaava Sari Airio, (03) 6801992, sari.airio@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kotihoito

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13 B, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb