Sairaanhoitaja, Joutsan sairaala

Hei, sinä reipas ja ammattitaitoinen hoitaja!

Haemme Joutsan sairaalaan varahenkilöstöön vakituiseen työsuhteeseen

äkkilähtijä SAIRAANHOITAJAA

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja laaja-alaisesta työstä perusterveydenhuollossa, tartu tilaisuuteen! Hoidamme Joutsan sairaalassa akuutin vaiheen sairauksia ja tarjoamme potilaan tarvitsemaa jatkohoitoa silloin, kun erikoissairaanhoitoa ei enää tarvita. Sairaalahoidon tavoitteena on hoitaa ja vahvistaa potilaan toimintakykyä niin, että hän jatkossa selviäisi myös omassa kodissa tai muussa hoitopaikassa.

Äkkilähtijänä kotipaikkasi on Joutsan sairaalassa, mutta työskentelet tarpeen mukaan myös Joutsan ja Toivakan vastaanotoilla sekä Laukaan sairaalassa ja vastaanotolla. Äkkilähtijänä saat pidettyä ammattitaitoasi yllä monipuolisesti ja pääset tutustumaan moniin työyhteisöihin ja työkavereihin. Joutsan työpisteet siirtyvät uudistettuihin tiloihin vuoteen 2022 mennessä.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen ja monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Työyhteisössämme henkilöstöasioihin panostetaan esimerkiksi toteuttamalla yhteisöllistä työvuorosuunnittelua työn ja perheen yhteensovittamiseksi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Seututerveyskeskuksessa voit hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti ja koulutukseesi panostetaan, työkierto on yksi käytössä oleva osaamisen laajentamisen muoto. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja asiakaslähtöistä työotetta sekä oma-aloitteisuutta ja hyvää paineensietokykyä. Seututerveyskeskuksen sairaaloissa ja vastaanotoilla hoitotyötä toteutetaan moniammatillisena tiimityönä, potilaan voimavarat huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sairaanhoitajan työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Taina Hannula
Puh. 014 269 0225
taina.hannula@seututk.fi
Ylihoitaja Paula Pyhälä-Liljeström
Puh. 014 269 5906
paula.pyhala-liljestrom@seututk.fi

Liikelaitos seututerveyskeskus
Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja –vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats