test
Sairaanhoitaja, Kaavi - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sinä sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Perusterveydenhuollon liikelaitos Kysterin Koillis-Savon palvelukeskuksessa, on haettavana sairaanhoitajan (sisäinen sijainen) toimi 2.1.2022 alkaen.

Koillis-Savon palvelukeskukseen kuuluvat Kaavin ja Rautavaaran terveysasemat. Molemmilla terveysasemalla toimivat lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot, laboratorion, neuvoloiden, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, suun terveydenhuollon, mielenterveysneuvolan, psykologin, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut. Kaavilla toimii lisäksi 22-paikkainen lyhytaikaisosasto. Sisäisen sijaisen kotiyksikkönä toimii Kaavin osasto, mutta tehtävässä edellytetään halukkuutta työskennellä tarpeen mukaan myös Kaavin terveysaseman vastaanotoilla ja päivystävänä sairaanhoitajana sekä Rautavaaran terveysaseman vastaanotolla.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Suositamme työntekijöille tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 2593,20 €/kk.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristö.


KYSTERI, Koillis-Savo
Kaavin terveysasema
Rantatie 2
73600 Kaavi

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo/kaavi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimeen hakeminen tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksen lopussa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heli Lavikainen, puh. 044 7171 482, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Rantatie 2, 73600 Kaavi

Rekommenderade jobb