Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kaavi - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sinä psykiatrinen sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Perusterveydenhuollon liikelaitos Kysterin, Koillis-Savon palvelukeskuksen, Kaavin terveysaseman mielenterveysneuvolassa on haettavana sairaanhoitajan toimi 1.9.22 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaavin terveysasemalla toimivat mielenterveysneuvolan lisäksi lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot, suun terveydenhuollon, laboratorion, neuvoloiden, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut sekä lyhytaikaisvuodeosasto. Mielenterveysneuvolassa työskentelee kaksi sairaanhoitajaa sekä psykologi. Psykiatri ja tehostetun avohoidon työryhmä käyvät terveysasemalla kuukausittain, ja oman terveysaseman lääkärin päivittäinen konsultaatioapu on lähellä. Mielenterveysneuvolan sairaanhoitajat tekevät tiivistä yhteistyötä terveysaseman muun henkilöstön ja kunnan sosiaalipalveluiden kanssa sekä Rautavaaran mielenterveysneuvolan kanssa. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus tarvittaessa auttaa Rautavaaran mielenterveysneuvolan sairaanhoitajaa, vaikka etäyhteyksien avulla.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva ja motivoitunut. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme käytännön kokemusta mielenterveystyöstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 2680,42 €/kk.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Työnohjaus on järjestetty ja sinulla on mahdollisuus halutessasi myös työaikajoustoihin tai osa-aikatyöhön.

KYSTERI, Koillis-Savo
Kaavin terveysasema
Rantatie 2
73600 Kaavi

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo/kaavi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimeen hakeminen tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksen lopussa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Heli Lavikainen, puh. 044 7171 482, sähköposti: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Rantatie 2, 73600 Kaavi

Rekommenderade jobb