Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA KAAVIN KOTISAIRAALAAN - Kuopion yliopistollinen sairaala

Etsimme sairaanhoitajaa kotisairaalatoiminnan kehittämishankkeeseen, joka on käynnissä perusterveydenhuollon liikelaitos Kysterissä. Hanke on osa Tulevaisuuden Sote-keskushanketta. Olemme edenneet siihen vaiheeseen, että haemme sairaanhoitajia käytännön toiminnan pilotointiin Kaaville ajalle 1.9.2022-30.6.2023.

Kotisairaala toimii terveysaseman vuodeosaston yhteydessä. Toteutamme lyhytkestoista hoitoa kotisairaalamallin mukaisesti Kaavin alueella asiakkaan kotona, tehostetussa palveluasumisessa ja palveluasumisessa. Työtehtäviin kuuluvat kotisairaalapotilaiden hoitoon osallistuminen sekä potilastyö vuodeosastolla. Työ on kotisairaalassa pääasiassa 2-vuorotyötä ja vuodeosastolla 3-vuorotyötä.

Arvostamme monipuolista työkokemusta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämisosaamista. Toivomme Sinulta kiinnostusta kotisairaalahoidon monipuolisia tehtäviä kohtaan, potilaslähtöistä ajattelua ja asennetta. Lisäksi edellytämme hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.
Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen ja sijaisuutta täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

KYSTERI, Koillis-Savo
Kaavin terveysasema
Rantatie 2
73600 Kaavi

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo/kaavi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Heli Lavikainen p. 044 7171 482, heli.lavikainen@kuh.fi.

Lisätietoja

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Rantatie 2, 73600 Kaavi

Rekommenderade jobb