Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kaavin terveysasema - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sinä sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Perusterveydenhuollon liikelaitos Kysterin Kaavin terveysasemalla on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus 11.8.2022-30.9.2023. Kaavin terveysasemalla toimii 22-paikkaisen lyhytaikaisosaston lisäksi lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot, laboratorion, neuvoloiden, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon, suun terveydenhuollon, mielenterveysneuvolan, psykologin, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut. Haemme sijaista Kaavin osastolle.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Sijaisuuksissa on koeaika. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön.

Sijaisuus voidaan täyttää hakuajan puitteissa sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika on 11.7.-31.8.2022.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo/kaavi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Heli Lavikainen , p. 044 7171 482, heli.lavikainen@kuh.fi

Lisätietoja

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Rantatie 2, 73600 Kaavi

Rekommenderade jobb