Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Perhepalvelujen tulosalueella Kainuun keskussairaalassa nuorisopsykiatrialla on avoinna sairaanhoitajan tehtävä.

Tehtävän aloitusyksikkö on nuoriso-osasto 5. Osastolla hoidetaan 13-17 -vuotiaita nuoria, joilla on erilaisia vaikeuksia selvitä elämässään, kuten masentuneisuutta, ahdistuneisuutta, käytöshäiriöitä, psykoottisuutta tai syömishäiriöitä. Osasto on 8-paikkainen. Hoitomuotoina ovat mm. yhteisöhoito, hoitokokoustyöskentely, perhetapaamiset, yksilökeskustelut, ryhmät ja lääkehoito. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä nuorten, heidän perheidensä ja erilaisten verkostojen kanssa.
Edellytämme hyviä vuorovaikutus ja tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Kokemus nuorten mielenterveystyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, sairaanhoitajan tutkinto. Suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen sairaanhoito tai mielenterveystyö (amk). Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marja-Liisa Haatajalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja, osasto 5"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Läs mer

http://sote.kainuu.fi

vs. osastonhoitaja Heidi Arffman, p. 044 797 0560, ylihoitaja Marja-Liisa Haataja, p. 044 797 0525, s-posti etunimi.sukunimi@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Lapsiperheiden terveyspalvelut , Osasto 5
Adress: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Mer om arbetsgivaren