test
Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme sairaanhoitajan määräaikaiseen tehtävään ajalle 31.1.-31.5.2022 lasten ja nuorten somaattiselle osastolle sekä lasten että nuorten psykiatriselle osastolle.

Lasten psykiatrisella osastolla on 5 potilaspaikkaa, osastolla tutkitaan ja hoidetaan alle 13 vuotiaita kainuulaisia lapsia.
Nuorten psykiatrisella osastolla on 5 potilaspaikkaa, osastolla tutkitaan ja hoidetaan 13-17 vuotiaita kainuulaisia nuoria, joilla on elämässään tai arjessaan haasteita ja ongelmia.
Lasten ja nuorten somaattisella osastolla hoidetaan 0-18 vuotiaita lapsia ja nuoria. Osasto on 8- paikkainen, lisäksi osastolla on 3 päiväsairaalapaikkaa. Osastolla hoidetaan monien erikoisalojen potilaita (esim. pediatrinen, kirurginen, neurologinen, infektiot).
Osastoilla työskentelee moniammattilinen tiimi tukenasi. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä eri erikoisalojen ja erityistyöntekijöiden kanssa sekä oppilaitosten ja sosiaalihuollon kanssa.
Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Arvostamme itsenäistä työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta.
Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.
Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Marja-Liisa Haataja puh. 044 797 0525, marja-liisa.haataja@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote työllistää noin 3 800 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87500 Kajaani

Rekommenderade jobb