Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kajaanin terveyskeskussairaalan akuuttiyksikössä on avoinna kaksi (2) sairaanhoitajan tehtävää.

Akuuttiyksikkö on 38 paikkainen vuodeosasto, jossa hoidetaan usean erikoisalan jatkohoitopotilaita sekä mm. infektio- ja saattohoitopotilaita. Potilaista suurella osalla on muistiin liittyviä ongelmia tai todettu muistisairaus. Akuuttiyksikkö siirtyy uuteen sairaalaan syksyllä 2021 muodostaen yleislääketieteen erikoisalan ja keskeistä ennen sitä, on toimintamallien muuttaminen sekä kehittäminen uusien tilojen mukaisiksi. Uuteen sairaalaan avataan myös akuuttigeriatrian osasto, jonka toimintaa suunnitellaan ja pilotoidaan jo nyt akuuttiyksikössä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tule meille töihin mukavaan työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa tulevaisuuden suunnitteluun. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, sitoutumista kehittää omaa ammattitaitoaan sekä työyksikön toimintaa. Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Valinnassa painotamme sopivuutta tehtävään.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Tuula Sarsteelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitajat tk akuutti "
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVuorotyö
  • KAI-05-217-21
  • 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Kainuun soten tva:n mukainen
  • 9.6.2021 - 29.7.2021 15:00
  • KajaaniKainuu

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Tuula Sarste puh. 044 710 1729, tuula.sarste@kainuu.fi ajalla 9.6.-11.7.2021, apulaisosastonhoitaja Minna Pursiainen puh. 044 797 4584, minna.pursiainen@kainuu.fi ajalla 12.7.-29.7.2021

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Satamakatu 2A, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb