Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Avoinna sairaanhoitajan / terveydenhoitajan sijaisuus 18.8.2022 - 8.3.2023. Tehtävä Kajaanin vastaanotolla. Tehtäviin kuuluu mm. hoidontarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta sekä hoitajan itsenäinen vastaanottotyö. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus sairaanhoitajan vastaanottotyöstä. Arvostamme verkosto- ja tiimityön osaamista, reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvuutta työskennellä paineenalaisena ja kykyä organisoida työtään. Hyvät tietotekniset taidot luetaan hakijalle eduksi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tulosyksikköpäällikkö tekee valinnan.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Koeaika 1kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Pia Kemppainen, puh. 044 710 1604 pia.kemppainen@kainuu.fi
Rekrytoija Minna Pursiainen, puh. 040 672 6181 minna.pursiainen@kainuu.fi (ajalla 3.-12.8.2022)
Rekrytoija Miia Väisänen, puh. 044 797 0232 miia.vaisanen@kainuu.fi (ajalla 15.-17.8.2022)

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Yleislääketieteen pkl

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote työllistää noin 3 800 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Rekommenderade jobb