Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun soten aikuisten mielenterveyspalveluiden ja riippuvuuksienhoidon vastuualueelle haetaan sairaanhoitajaa.

Vastuualue tarjoaa palveluja yli 18-vuotiaille kainuulaisille mielenterveyshäiriöihin ja riippuvuusongelmiin. Palvelut sisältävät sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon palvelut asiakaslähtöisesti, perhekeskeisesti ja avohoitopainotteisesti. Työotteena on tarpeenmukainen hoito ja tapauskohtainen työryhmätyöskentely.

Sairaanhoitajaa haetaan ensisijaisesti Suomussalmen mielenterveyspalveluihin ja riippuvuuksien hoitoon. Työtehtäviin kuuluu päihde- ja riippuvuusasiakkaiden ja heidän omaistensa hoito, ohjaus, motivointi, päihdeterapia ja verkostotyö. Edellytämme sitoutumista tapauskohtaiseen työryhmätyöhön ja tarpeenmukaiseen hoitomalliin.
Ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutumista kehittää omaa ammattitaitoaan ja työyksikön toimintaa. Eduksi luetaan riittävä kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä.
Valinnassa painotamme sopivuutta tehtävään.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.7.2019, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Jukka Pulkkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja 800122"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Läs mer

http://sote.kainuu.fi

Tuovi Kemppainen, tiiminvastaava p. 044 777 3037; Jukka Pulkkinen, koordinoiva osastonhoitaja p. 044 777 3064; Marjo Pietikäinen, tulosyksikön päällikkö p. 044 797 0115; sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Mielenterveyspalvelut ja riippuvuuksien hoito S-salmi
Adress: Koksarinkuja 9, 89600 Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Mer om arbetsgivaren