Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sairaanhoitaja

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakinaisiin tehtäviin osastolle A.

Osana Kainuun soten osastotoiminnan kehittämistä on muodostettu osastopalveluiden alue, joka koostuu kahdesta pilottiosastosta A ja B, joilla on yhteensä 94 sairaansijaa. Pilottiosasto A:lla on tällä hetkellä 42 sairaansijaa.

Osastokokonaisuudessa hoidetaan kaikkien erikoisalojen osastohoitoa tarvitsevia potilaita. Yksikössä kehitetään ja otetaan käyttöön uusia toimintamalleja. Yksikkömme toiminta siirtyy tammikuussa 2020 Uuden sairaalan nykyaikaisiin osastotiloihin, jossa kehitämme edelleen asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä.
Pilottiosasto A toiminnan muodostaa Kainuun keskussairaalan kerroksen 8 ja 9 konservatiivisten erikoisalojen, yleislääketieteen ja saattohoidon (2020 alkaen) kokonaisuus.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Pilottiosastolla työskentely edellyttää hoitotyön vaativan perusosaamisen hallintaa, kuten erityisosaamista sisätautien, keuhkosairauksien, neurologian, geriatrisen ja kirurgisen hoitotyön osalta. Arvostamme toiminnan kehittämiseen sitoutuneisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta kehittää itseään ja hoitotyötä. Tehtäväkuva voi muuttua Uusi sairaala -suunnittelun edetessä. Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika 4 kk. Toinen tehtävistä alkaa 2.9 ja toisen toimen täyttämisen ajankohta varmistuu syyskuussa 2019.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Pertti Kyllöselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja osasto A"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Pertti Kyllönen, osastonhoitaja, p. 044 762 6760, pertti.kyllonen@kainuu.fi
Riitta Leinonen, ylihoitaja, p. 044 797 0063, riita.m.leinonen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Osasto A
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan