Sairaanhoitaja

Kajaanin kotisairaala Aliisaan haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa. Työ on kaksivuorotyötä ja työ edellyttää ajokorttia. Asiakkaan hoitoa toteutetaan asiakkaan kotona, palvelutalossa tai hoitokodissa. Tehtävään kuuluvat muun muassa hoidon tarpeen arviointi, erilaisten lääkehoitojen toteutukset, verikokeiden otto, haavan hoito sekä palliatiivinen hoito ja saattohoito.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, kehittämismyönteisyyttä, osaamista toimia tiimissä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon toimiessa asiakkaiden parissa. Työ edellyttää valmiuksia toimia moniammatillisessa verkostossa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Määräaikaisuus on ajalle 27.11.2020-9.10.2021. Koeaika tehtävässä on 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan apulaisosastonhoitaja Virpi Heikkiselle ja lähetetään osoitteella: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja, 004243"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Kajaanin kotisairaala
  • TyöpaikkaMääräaikainenVuorotyö
  • KAI-05-443-20
  • 27.11.2020
  • Kainuun soten tva:n mukainen
  • 14.10.2020 - 2.11.2020 15:00
  • KajaaniKainuu

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa apulaisosastonhoitaja Virpi Heikkinen, p. 044 773 1466, virpi.b.heikkinen@kainuu.fi tai ylihoitaja Jaana Koivunen, p. 044 797 0063, jaana.koivunen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Kajaanin kotisairaala
Osoite: -, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.