Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 18.10.2021-31.8.2022 Kainuun keskussairaalaan Kajaaniin, lasten ja nuorten osastolle (Osasto L).

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Arvostamme lasten- ja nuorten hoitotyön suuntautumisopintoja sekä työkokemusta lasten ja nuorten hoitotyöstä. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja kykyä toimia perheiden kanssa moniammatillisessa työryhmässä.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk. Täytäthän hakemuksen heti jos kiinnostuit. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan työntekijän
löydyttyä.

Valitun on esitettävä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Jaana Moskuvaara puh. 044 738 0670, jaana.moskuvaara@kainuu.fi
Henkilöstökoordinaattori Sanna Huotari puh. 044 775 2830, sanna.ma.huotari@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Osasto L (lasten ja nuorten osasto)

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.


Osoite: Sotkamontie 13 F, 3.krs, 87300 Kajaani

Rekommenderade jobb