Sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajan tehtävä Sotkamon kotihoidossa. Sairaanhoitaja toimii kotihoidon asiakkaiden vastuuhoitajana, vastaten kokonaisvastuullisesti yhteistyössä oman alueen työntekijöiden kanssa asiakkaiden hoidosta.

Tehtävään sisältyy asiakkaan kotona tehtävä asiakkaan palvelu- ja hoidontarpeen arviointi, vastuu asiakkaan toimintakyvyn moniammatillisesta arvioinnista hyödyntäen Rai-arviointijärjestelmää, asiakkaan hoidon, palvelun ja toimintakyvyn ylläpitämisen suunnittelu, hoito- ja hoivatyö kuntouttavalla työotteella ja suunnitelmallinen kokonaisarviointi. Työhön sisältyy akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa ja asiakkaan palvelutarpeen mukaista moniammatillista yhteistyötä. Ajokortti välttämätön, työ on vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti, sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palveluesimies Jaana Hyväriselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja Sotkamo 1155"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Palveluesimies Jaana Hyvärinen. p. 044-7502837, jaana.hyvarinen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Vanhuspalvelut, Kotihoito Sotkamo
Osoite: -, 88600 Sotkamo

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan