test
Sairaanhoitaja Kannelmäen palvelutaloon - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kannelmäen palvelutaloon ryhmäkoti Sinikelloon. Työ alkaa 7.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sinikellon ihanat muistisairaat asukkaat kaipaavat hoitoa ja hoivaa. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaiden hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiimin hoitajien ohjaaminen, tukeminen sekä asiantuntijana toimiminen sairaanhoidollisissa ja lääkehoidon tehtävissä.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Toivomme sinulta aitoa innostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Sinikelloon on kiva tulla töihin ja yksikkö on saanut usein positiivista palautetta omaisilta, keikkalaisilta ja opiskelijoilta.

Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää ilta-ja viikonloppuvuoroja.

Helsingin kaupungilla on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Kumpulainen, osastonhoitaja, p. 09 310 69914, sanna.kumpulainen@hel.fi
Riitta Jalava, johtaja, p. 09 310 48811
Eriikka Niinikoski-Makkonen, vastaava sairaanhoitaja, 09 310 24543

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Riistavuoren seniorikeskus, Kannelmäen palvelutalo, Ryhmäkoti Sinikello

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Urkupillintie 4, 00420 Helsinki

Rekommenderade jobb