Sairaanhoitaja, Karhukallion lastenkoti, Espoo

Ansök senast  26.6.2024 15:45

Hei sinä lastensuojelutyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja, tule töihin meille lastensuojelun laitoshoitoon!

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen laitoshoidon yksiköistä 3 sijaitsee samassa rakennuksessa Espoon Viherlaaksossa. Yksiköistä Nalle ja Otso toimivat 7-paikkaisina perustason yksiköinä 12-17-vuotiaille lapsille ja Kontio on 7-paikkainen perustason yksikkö itsenäistyville nuorille. Nyt haemme meille sairaanhoitajaa, joka työskentelee hallinnollisesti Kontio-yksikössä, mutta tarvittaessa on muidenkin yksiköiden käytössä. Työnkuvaa ollaan kehittämässä ja muokkaamassa uuden sairaanhoitajan aloittaessa, joten nyt on tilaisuus päästä mukaan luomaan jotain uutta ja olla vaikuttamassa omaan työnkuvaan.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia lääkehoitosuunnitelman mukaisena lääkehoidon vastuuhenkilönä ja huolehtia henkilökunnan lääkehoitotenttien ja näyttöjen vastaanottamisesta. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu sijoitettujen lasten hoito- ja kasvatustehtävät, verkostotyö ja dokumentointi. Sairaanhoitaja osallistuu aktiivisesti oman työn ja ammatillisuuden sekä yksikön toiminnan kehittämiseen yhdessä henkilöstön kanssa. Sairaanhoitajat tekevät yhteistyötä koko lastensuojelun erityispalvelujen sairaanhoitajaverkoston kanssa.

Haemme motivoitunutta henkilöä, joka uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan ja haluaa tehdä työtä lasten ja perheiden parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa tukenasi ovat esihenkilöt sekä muu työryhmä. Työ on jaksotyötä ja toiveesi huomioidaan työvuorosuunnittelussa.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.
Huomioimme haussa myös opiskelijat pätevien hakijoiden puuttuessa ja tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti enintään vuodeksi tutkintoon johtavasta koulutuksesta yli 140 op suorittaneella opiskelijalla.

Tehtävässä edellytetään asiakasta ja työkavereita kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista sekä positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta työskentelystä lastensuojelupalveluissa ja/tai psykiatrisesta hoitotyöstä.

Työpaikan nimi ja osoite: Karhukallion lastenkoti, Kavallinmäki 9-11, 02710 Espoo
Työaika: Jaksotyö, 38h 15 min /vko
Tehtävä on vakinainen

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Läs mer

https://www.luvn.fi/fi/palvelut/perhekeskus/lastensuojelu/laitoshoito-lastensuojelussa

Kontaktuppgifter

Lastensuojelun palveluesihenkilö (arkisin klo 8-15)

Jonna Takala

Laitoshoidon yksiköt

p. 0406343181

etunimi.sukunimi@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare