Skip to main content
test
Sairaanhoitaja Karhulan sairaala osasto 6 - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme Karhulan sairaalaan osastolle 6 muutosmyönteistä ja kuntouttavasta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sairaanhoitajan työtä voit tehdä myös yövuoropainoitteisena. Olet alan konkari tai vasta opiskelet niin haemme juuri sinua.

Karhulan sairaalassa toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa. Päämääränämme on potilaan kotiutuminen ensisijaisesti omaan kotiin. Sairaanhoitajan työ yksiköissämme on monipuolista ja vastuullista. Hoidamme potilaita suunnitelmallisesti ja moniammatillisesti sekä edistämme toipumista ja kuntoutumista aktiivisesti uudessa tilanteessa.

Haluamme sinut työkaveriksi työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja kehittämään kuntouttavaa lyhytaikaista osastohoitoa.

Teemme haastatteluja ja valintoja myös hakuaikana, kun sopiva työkaveri löytyy tiimiimme. Haethan siis tänään.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Saat käyttöösi ePassi-hyvinvointisovelluksen ja kattavan FASU-koulutuskalenterin.
Kymsotessa sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ammattitaidolla!

Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anna Väisänen
anna.vaisanen@kymsote.fi
p. 0407454119

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48600 Kotka

Rekommenderade jobb