Sairaanhoitaja Karhuvuorikoti 2-4, Kotka

Ansök senast  31.7.2024 23:59

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä moniammatillisessa tiimissä. Jos sinulla on hyvä organisointikyky ja pidät vaihtelevasta, ajoittain hektisestäkin työstä ikäihmisten parissa, olet mahdollisesti etsimämme henkilö!

Haemme sairaanhoitajia tiimiimme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Karhuvuorikoti 2-4 on 52-paikkainen lyhytaikaishoidon kotiutusyksikkö, joka toimii kolmessa eri kerroksessa. Yksikkömme tarjoaa tukea ja toimintakyvyn arviointia ikääntyneille asiakkaille, erityisesti sairaalahoidon jälkeen. Lisäksi hoidamme tarvittaessa ns. kriisipaikan tarvitsevia asiakkaita, esimerkiksi silloin kun omaishoitaja joutuu sairaalahoitoon.

Asiakkaiden hoidon tarve vaihtelee, joten työskentelyssä tarvitaan monipuolista osaamista ja yhteistyötaitoja. Meillä on paljon asiakasvaihtuvuutta, ja asiakkaiden hoito- ja arviointiajan pituus vaihtelee muutamasta päivästä viikkoihin riippuen asiakkaan kokonaistilanteesta. Henkilöstöömme kuuluvat sairaanhoitajien lisäksi myös lähihoitajat ja fysioterapeutit. Lääkäri ja osastofarmaseutti ovat käytettävissä ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakasohjausyksikön ja kotihoidon kanssa. 

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä, jonka tehtäväkohtainen palkka on 2988,48 €/kk. Lisäksi sinulle maksetaan 300 € rekrytointilisä 6 kk:n ajan sekä saat käyttöösi ePassi-edun, joka on arvoltaan 200 €. Tarvittaessa autamme myös asunnon hankkimisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen tutkinto (sairaanhoitaja), rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa. Kymenlaakson hyvinvointialueen työntekijä työskentelee rokotussuojattuna.

Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä. Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalakiin perustuen pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää toimittamaan rikosrekisteriotteensa työskennellessään iäkkäiden henkilöiden parissa sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi. Aloitamme haastatteluja hakuajan kuluessa ja teemme valintoja heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Tervetuloa tiimiimme!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Palveluesimies Mira Kuusisto,

mira.kuusisto@kymenhva.fi,

p. 040 668 3641

Outi Suvijärvi

outi.suvijarvi@kymenhva.fi

(ajalla 5.7. - 21.7.)

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare