Skip to main content
test

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella Karttulan osastolla on haettavana sairaanhoitajan vakituinen tehtävä 13.6.2022 alkaen.

Työtehtävänä on sairaanhoitajan tehtävät osastolla. Osastolla työskentely edellyttä akuuttien tilanteiden hallintaa, hoidollista osaamista, kuntouttavaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Työilmapiiri on rento ja mukava.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti, työterveyshuolto sekä henkilöstökortilla saatavia etuja Kuopion eri liikkeistä.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko.
Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen, 2590,32 €/kk.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasta sekä huumausainetestistä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marko Karvonen, Puh. 044 718 4194

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Karttulan osasto

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb