test

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella Karttulan vuodeosastolla on haettavana vakituinen sairaanhoitajan toimi. Haku on käynnissä niin kauan kuin sopiva hakija löydetään toimeen.

Sairaanhoitajalta edellytetään akuuttien tilanteiden hallintaa, hoidollista osaamista, kuntouttavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työilmapiirimme on rento ja mukava. Lisäksi pidämme uusien työntekijöiden perehdyttämistä tärkeänä. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Työaika: 38,25 h/vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus.

Haastattelut toteutetaan heti sopivan hakijan haettua tehtävään.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/sairaaloiden-yhteystiedot-ja-vierailuajat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marko Karvonen, p. 044 718 4194.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Karttulan vuodeosasto

Karttulan osastolla on yhteensä 30 potilaspaikkaa. Osastomme tavoitteena on potilaan hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.Potilaat tulevat pääsääntöisesti Kuopion yliopistollisen sairaalan osastoilta ja päivystyksestä. Yleisempiä ostatollamme hoidettavia potilasryhmiä ovat mm. diabetes, sydän- ja verisuonisairaudet, infektiot, tasapainohäiriöt, keuhkosairaudet ja muistisairaudet.


Osoite: Hoitotie 20, 72100 Karttula
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb