Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kaskenlinnan palliatiivinen osasto - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme mukavaan, kehitysmyönteiseen työyhteisöömme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tulevaisuudessa Hyvinvointialueella on suunniteltu, että Kaskenlinnan palliatiivisesta osastosta tulee osa TYKS Palliatiivisen keskuksen kokonaisuutta, joten tässä nyt aivan ainutlaatuinen mahdollisuus juuri sinulle, joka haluat olla mukana kehittämässä ja tuottamassa kaikille tulevan Hyvinvointialueen asukkaille tasalaatuista, inhimillistä ja potilaslähtöistä palliatiivista/saattohoitoa.

Kaskenlinnan palliatiivinen osasto on palliatiivisen hoidon yksikkö, jossa kaikille potilaista on tehty palliatii-vinen hoidonrajaus ja/tai saattohoitopäätös. Osastolla on yhteensä 20 potilaspaikkaa. Potilaat tulevat yksikköön hyvin monista eri terveydenhuollon yksiköistä - ja toimintaympäristöistä tai suoraan kotoa.

Palliatiivisten potilaiden hoitotyössä korostuu kokonaisvaltaisuus, aito kohtaaminen sekä aktiivinen oirehoito. Sairaanhoitajalta vaadimme empatiakykyä ja arvostavaa suhtautumista elämänsä viimeisiä päiviä eläviä potilaita mutta myös valmiuksia aktiiviseen ja akuuttiinkin hoitotyöhön. Työ osastolla vaatiikin sairaanhoitajalta niin niin vuorovaikutustaitoja kuin monipuolista käytännön osaamista. Näitä ei tarvitse olla kuitenkaan valmiina vaan perehdytämme sinut hyvin niin osastomme toimintaan kuin työssä vaadittuun monialaiseen hoitotyöhön. Lisäksi toivomme, että sinua kiinnostaisi esimiestyö, koska tarkoituksena on, että valittu työntekijä toimisi niin esimiehen työparina ja kuin sijaisena hänen poissaollessaan. Tähän luonnollisesti myös saat perehdytyksen. Työn aloituspäivästä pystymme yhdessä sopimaan.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme LOVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa osaksi merkityksellistä toimintaamme!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

aoh Tove Vahala, p. 044 907 3604
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Palliatiivinen hoitolinja, Kaskenlinnan palliatiivinen osasto

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden yksiköt siirtyvät osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue on yksi Suomen suurimmista työnantajista, noin 23 000 osaavan ammattilaisen uusi työpaikka.


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Rekommenderade jobb