Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Katriinan sairaala, osasto 3 - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Katriinan sairaala, osasto 3
Katriinankuja 4 , 01760 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Mukavaa kun avasit hakemuksemme! Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Katriinan sairaalan neurologiselle kuntoutusosastolle

Osastomme on 25-paikkainen neurologisten potilaiden kuntoutusosasto, jossa hoidamme pääosin aivoinfarkti/aivoverenvuotopotilaita. Potilaamme siirtyvät meille jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidon puolelta. Teemme työtämme moniammatillisesti ja yhteen hiileen puhaltaen potilaidemme parhaaksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Odotamme osastomme sairaanhoitajilta reipasta mieltä ja aktiivista otetta potilaiden kuntouttavaan hoitotyöhön. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osaston toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Annamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä hoitotyössä. Käytössämme on viikoittaiset koulutukset vaihtelevien aiheiden parissa.

Katriinan sairaala sijaitsee maalaismaisemassa Vantaan Seutulassa. Miljöö on rauhallinen ja täällä silmä lepää kaunista maisemaa ihastellessa.

Tule työkaveriksemme, meillä on täällä mukava tiimi!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 sitoutumislisä 1000e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

Arvostamme kaikkien potilaidemme ja henkilökuntamme terveyttä, siksi ilmoitamme ylpeinä, että sairaalamme on savuton ja tuoksuton.

Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Muu kelpoisuusvaatimus:
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 3-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Tehtäväkohtainen palkka: 2802,42 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja
Eija Jaakkola
0503121992
eija.jaakkola@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb