Sairaanhoitaja, Kauniaisten terveysasema

Ansök senast  17.6.2024 15:45

Kauniaisten terveysasema etsii sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesän ajaksi!

Kauniainen on pieni kaupunki keskellä Espoota, ja terveysasema sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Avosairaanhoidon vastaanotossa hoidamme eri ikäisiä potilaita kokonaisvaltaisesti ja sairaanhoitajan työnkuva on hyvin vaihteleva.

Työnkuva koostuu hoidon tarpeen arvioinnista, ohjauksesta ja neuvonnasta puhelimessa sekä sähköisen viestintäväylän kautta, päivystysvuoroista ja läsnävastaanotoista (muun muassa eri injektioita, muistitutkimuksia, mittauksia, diabeetikoiden vuosikontrollit, haavahoidot) ja toimenpideavustuksista.

Kauniaisissa meillä on käytössä tiimimalli, jossa ammattilaisilla on jatkuvasti kollegoiden tuki sekä konsultaatiomahdollisuus. Tiimissä toimii sairaanhoitajia, lääkäreitä, terveydenhoitaja ja lähihoitaja. Tiimitiloissa lääkärit ja hoitajat istuvat yhdessä, ja työtä tehdään moniammatillisesti suullista konsultaatiota korostaen. Käytämme Apotti-tietojärjestelmää.

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä. Meillä pääset mukaan mukavaan ja rentoon tiimiin, jota yhdistää yhteisen tekemisen meininki. Kauniaisissa on oma työpaikkaruokala, sekä ilmainen pysäköinti työntekijöille. Tervetuloa mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme!

Työpaikan nimi ja osoite: Kauniaisten terveysasema, Asematie 19, 02700 Kauniainen.
Työaika: 38 h 15 min / viikko, arkisin klo 8 - 16.
Tehtävä on määräaikainen, työn kesto sopimuksen mukaan 2-3 kk.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja, tai sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelija, jolla vähintään 140 opintopistettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Arvostamme aiempaa kokemusta terveysasematyöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa vs osastonhoitaja Mari Lyyra, mari.lyyra@luvn.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare