Skip to main content
test

Oulunkaaren kuntayhtymän kehitysvammaisten asumipalveluissa Pudasjärvellä on haettavana (1) yksi sairaanhoitajan toimi vakituiseen työsuhteeseen 2- vuorotyöhön TAI määräaikaiseen työsuhteeseen päivätyöhön ajalle 1.8/ tai sopimuksen mukaan -31.12.2022.

Kehitysvammaisten asumispalvelut muodostuvat autetun asumisen Ryhmäkodista Kortteesta (15 asiakaspaikkaa) sekä itsenäisesti asuville omiin koteihin annettavista tukipalveluista Kaislasta.

Työtehtäviin kuuluu sairaanhoidollisen asiantuntijuuden tuominen osaksi päivittäistä ohjaus- ja hoivatyötä kuntouttavalla työotteella sekä asumispalvelujen toiminnan kehittäminen. Tehtävään sisältyy lääkehoidon vastuuhenkilönä toimiminen ja tarvittaessa vastaavan ohjaajan sijaistaminen.

Kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa) tai alan loppuvaiheen opiskelija.

Lisäksi arvostamme joustavaa työskentelyotetta, toimintojen kehittämiskykyä, kykyä työskennellä itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin.

Vakituiseen toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja koeaika on kuusi kuukautta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja valitsemme työntekijän heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com
https://www.oulunkaari.com/perhe-ja-sosiaalipalvelut/vammaispalvelut/asumispalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marja Lohvansuu, vastaava ohjaaja, Puh: 0400 712 535, marja.lohvansuu@oulunkaari.com/ ja ajalla 18.7-3.8 Suoma Ojala, vastaava ohjaaja p. 050 310 6967, suoma.ojala@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut

Pudasjärven perhepalvelut

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottaneet käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti – olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö. Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 26 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä!

T: #oulunkaarenosaajat

#yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Juhontie 8, 2 kerros, 93100 Pudasjärvi
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb