Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: kehitysvammaisten asumispalvelut, Liperi; määräaikainen (id6654) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme SAIRAANHOITAJAA 8.12.2022 mennessä

sijaisuuteen 31.3.2023 Honkatähteen saakka. Sopivan henkilön löytyessä päätämme haun.

Kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksikkö on ympärivuorokautista hoitoa ja ohjausta tarjoava, joka on tarkoitettu pitkäaikaiseen asumiseen Liperin Ylämyllyllä. Honkatähdessä on 20 asiakaspaikkaa kehitysvammaisille asiakkaille. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaaminen ja hoitaminen kuntouttavalla työotteella arkipäivän tilanteissa, tarvittaessa vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä käyttäen. Meillä pääset esimerkiksi ulkoilemaan asiakkaiden kanssa Honkalammen upeissa maisemissa, ja tekemään työpäivästä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa joka päivä erinäköisen. Työtä ohjaa asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllistä elämänsuunnittelua vahvistavat käytännöt. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Honkalampikeskus, Honkatähti. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetuin lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta kehitysvammatyöstä, sekä kokemusta haasteellisesti käyttäytyvien autisminkirjon asiakkaiden/kehitysvammaisten kanssa työskentelystä.

Edellytämme huippuporukkamme puuttuvilta palasilta kuntouttavan työotteen ja hyvien yhteistyötaitojen hallintaa. Arvostamme aktiivista otetta ja positiivista asennetta. Digitaidot ovat meillä tärkeät, joten osaathan käyttää somea ja muita sähköisiä palveluita, ja ohjata asiakkaita niissä?

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät virka- ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.
Sijaisen on ennen sijaisuuden vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa Mari Kinnunen, mari.kinnunen@siunsote.fi, p. 0505999386

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 12.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6654
  • 12.9.2022 - 8.12.2022 23:59
  • KuntaLiperiPohjois-Karjala

Yhteystietomme

Mari Kinnunen, mari.kinnunen@siunsote.fi, p. 0505999386

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb