Sairaanhoitaja, keikkalainen

Tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme tekemään merkityksellistä ja arvokasta työtä vanhustenhuollon parissa.

Siuntion kunnan vanhuspalveluihin haetaan sairaanhoitajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kotihoidossa, tehostetun palveluasumisen yksikössä ja vuodeosastolla. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin ympärillesi.

Edellytämme keikkatyöntekijöiltä muodollista pätevyyttä tai alan opiskelua, sekä joustavaa ja reipasta asennetta.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta:

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Vuodeosasto ja Azalea: osastonhoitaja, Katja Takkinen, puh: 044 386 1035, s-posti katja.takkinen@siuntio.fi
Villa Charlotta ja päivätoiminta: hoivapalveluesimies, Mervi Lahtinen, puh. 050 386 0839, s-postimervi.lahtinen@siuntio.fi
Kotihoito: vs hoivapalveluesimies, Anniina Pietilä, puh. 050 594 1746, s-posti: anniina.pietilä@siuntio.fi.

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue
Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 1-5, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.