Sairaanhoitaja (keikkatyö) - Kuopion yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitaja (keikkatyö) - Kuopion yliopistollinen sairaala

Keikkatyön tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti sairaalaamme. Tarjolla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä sairaanhoitajille erikoissairaanhoidossa.

Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 12 vuoroa kestävää työtä tarvittaessa sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Hakijalla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana tai alan opintoja suoritettuna vähintään 141 opintopistettä. Hakijalta edellytetään myös sairaalakokemusta tai KYS harjoittelua.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista suojaa influenssaa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi imeväisikäisiä hoitavilta työntekijöiltä edellytetään rokotesuojaa hinkuyskää vastaan.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Läs mer

http://www.psshp.fi

  • Kuopion yliopistollinen sairaala
  • Vikariat
  • 815
  • Sopimuksen mukaan.
  • KVTESin mukainen
  • 2.1.2019 - 31.8.2019 15:00

Lisätietoja antavat rekrytoijat Minna Saihomaa, minna.saihomaa@kuh.fi ja Kati Häyrinen, kati.hayrinen@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Mer om arbetsgivaren