Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Keiteleen asumispalvelut - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajaa Keiteleen ikääntyneiden asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja teet asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa, tuet tiimin lähihoitajia sekä toimit asumispalveluiden esihenkilön työparina ja sijaisena. Tehtävänkuvaan sisältyy yksiköiden lääkehoidosta vastaaminen.

Keiteleen asumispalveluissa on kolme kodinomaista yksikköä, joissa asukkaita on yhteensä 29. Meille kodinomaisuus merkitsee päivittäistä yhdessäoloa, osallistumista ja ajanvietettä sekä lämmintä ilmapiiriä, jossa asukkaamme voi asua elämänsä loppuun riittävän tuen avulla. Tuemme asiakkaan toimintakykyä ja kunnioitamme heidän itsemääräämisoikeutta sekä osallisuutta. Järjestämme palveluita asiakkaan tarpeiden mukaan ympärivuorokautisesti yhteistyössä läheisten kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2569,64 €/kk. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen työn aloitusta esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat:
Susanna Suomela p. 050 5350 020, susanna.suomela@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Keiteleen asumispalvelut

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: 72600 Keitele

Rekommenderade jobb