Skip to main content
test
Sairaanhoitaja kesä 2023, operatiivinen osasto 2 - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Tule mukaan toteuttamaan monipuolista kirurgista hoitotyötä!

Meillä on tarjolla sairaanhoitajan sijaisuuksia kevään ja kesän 2023 ajalle Satasairaalassa, operatiivinen hoito-osasto 2:lla (kirurgian osastolla 3). Osastollamme hoidetaan gastrokirurgisia sekä keuhko-, verisuoni- ja plastiikkakirurgisia potilaita.

Työtä teemme kolmessa vuorossa. Toteutamme hoitotyötä potilaslähtöisesti, avoimessa ja kehittämismyönteisessä ilmapiirissä. Odotamme Sinulta joustavuutta, työhön sitoutumista sekä työryhmässä toimimisen taitoja.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä lähihoitajat, joilla on aiempaa kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä sairaalassa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuuden aloituksesta ja pituudesta sovimme yhdessä. Työt voit aloittaa jo mahdollisimman pian kevään aikana tai oman tilanteesi mukaan. Töitä on tarjolla pitkälle syksyyn, mahdollisesti pidempäänkin.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointi, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Terttu Sammaljärvi
virka-aikana 044 707 7230
etunimi.sukunimi@sata.fi

Lisätietoja

Erityis- ja sairaalapalvelut, Sairaalapalvelut

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Rekommenderade jobb