Sairaanhoitaja (kesätyö)

Tule mukaan työskentelemään joukkoomme. Haemme kesätöihin ensisijaisesti valmista tai keväällä 2021 valmistuvaa sairaanhoitajaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä moniammatillisessa työyhteisössä.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000 asukasta.

Työ sisältää laaja-alaisia terveyskeskuksen hoitajan tehtäviä. Esimerkiksi hoidon tarpeen arviointia, itsenäistä vastaanottotyötä sekä toimenpiteissä avustamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja joustavaa työotetta vastaanottotyössä. Korostamme hyvää palveluasennetta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä organisaatiossamme sekä hyvän työyhteisön ja perehdytyksen. Tule mukaan työskentelemään joukkoomme.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja, mutta huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat. Sairaanhoitajaopiskelija voi toimia tilapäisesti laillistetun ammattihenkilön tehtävissä suoritettuaan hyväksytysti 2/3 kyseisen koulutuksen opinnoistaan. Opiskelijan tulee esittää opintorekisteriote.

Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluyksikön esimies, avosairaanhoito Tanja Pajunen, puh. 050 468 2406
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhusten palvelut
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2011, 2014, 2017 ja 2020.