Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon keskuksen kotihoito

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 3.5.-30.9.2021.Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista.
Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmät sekä RAI-arviointiohjelma.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä sisältäen aamuvuoroja sekä viikonlopputyötä.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito (Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)
Työaika: 114h45 min/ 3 vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voi hakea myös sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- tai kätilöopiskelija, joka on suorittanut opinnoista vähintään 140 opintopistettä sisältäen opintosuunnitelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme positiivista asennetta, tiimityötaitoja ja oma- aloitteisuutta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon ohjaajat Kirsi Ojanen, kirsi.ojanen@espoo.fi p. 043 825 4790 ja Tiina Suikki-Vainikka, tiina.suikki-vainikka@espoo.fi, p. 050 548 2793 (arkisin klo 8-15.30 välillä)

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Espoon keskuksen kotihoito
Osoite: Tuomarilantie 19 A, 02760 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare