Haemme eripituisiin sijaisuuksiin haavanhoidosta ja psykogeriatriasta kiinnostuneita sairaanhoitajia tai sairaanhoitajaopiskelijoita haavanhoito ja psykogeriatriselle osastolle.

Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito sekä yleisgeriatrisia potilaita.

Meillä pääset kehittymään haavanhoidon sekä psykogeriatrian osaajana, osana hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitajana vastaat potilaan hoidon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Meille tärkeintä on antaa hyvää ja laadukasta hoitoa ja kuntoutusta potilaan yksikölliset tarpeet huomioiden. Yhden hengen potilashuoneet antavat mahdollisuuden yksikölliseen kohtaamiseen. Toimintaympäristömme on valoisa, avara ja nykypäivän tarpeisiin suunniteltu.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan.
Eripituisia sijaisuuksia on tarjolla 1.5.2021 alkaen aina 31.9.2021 asti. Haastattelemme jo hakuaikana ja valinta sijaisuuteen tehdään heti sopivan sijaisen löytyessä.

Tule kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto, osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito ja psykogeriatrista osaamista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Espoon_sairaala/Sairaalan_osastot_ja_yksikot/Osasto_1

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Riikka Nikkari, p. 050 395 2201 sekä palveluvastaava Nina Badermann, p. 043 827 1118

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Haavanhoito- ja psykogeriatrinen osasto 1
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs