Sairaanhoitaja, kesätyö, kotihoidon resurssipooli

Kotihoidon resurissipoolin sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita alueellisessa kotihoidossa, kotihoidon LEAssa ja SEAssa, kotikuntoutuksessa sekä etäkotihoidossa asiakastarpeen mukaisesti, asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelman pohjalta.

Espoon kotihoidossa on 5 aluetta: Espoon keskuksen kotihoito, Suur-Leppävaaran kotihoito, Matinkylä-Olarin kotihoito, Tapiolan kotihoito ja Espoonlahden kotihoito. Lisäksi Espoon kotihoidossa toimii kotikuntoutus. Resurssipoolissa työskentelevät kotihoidon työnjärjestelijät, resurssipoolin kiertävät lähi- ja sairaanhoitajat sekä etäkotihoidon hoitajat. Resurssipoolin sairaanhoitajana työskentelet jollain näistä alueista.

Kotihoidon resurssipoolin sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu perushoitoa, sairaanhoidollisia tehtäviä ja sairaanhoitajan työn vastuita työpäivästä ja tarpeesta riippuen.

Käytämme työssämme Lifecare-potilastietojärjestelmää sekä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmää. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona.
Käymme läpi hakemuksia ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme kotihoidon resurssipooliin!

Työpaikan nimi: Resurssipooli
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö (vuorot arkisin klo 7.30-15.09, ellei erikseen muuta sovita).
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitaja opiskelijat.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä ajokorttia.

Arvostamme vastuullisuutta ja iloista mieltä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Tiina Määttänen, p. 040 162 7645, sekä tiiminvetäjä Heidi Benattabou, p. 043 825 1918

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Tuomarilantie 19, 02760 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs