Sairaanhoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito

Hei Sinä sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Tervetuloa kesätyöhön Leppävaaran kotihoitoon Viherlaakson alueelle. Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 17.5. -31.8.2021 tai muulle sinulle sopivalle ajanjaksolle. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Karaportti 5.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on myös tiimityötä joka perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidollamme on oma lääkäri.

Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työhön ja käytössä oleviin tietojärjestelmiimme.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito

Työaika: jaksotyö, 114h 45 min/3 vko sisältäen aamuvuoroja pääsääntöisesti arkisin

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja- terveydenhoitaja tai kätilöopiskelija jolla on suoritettu 140 ov

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ajokorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaamme mielellämme tiedusteluihisi puhelimitse ti-to klo 12-14 Päivi Schildt p. 09-81683030

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Leppävaaran kotihoito

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Karaportti 5, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs