Sairaanhoitaja, keskussairaala

Vahvistamme Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä keskussairaalan joukkoamme, jonka vuoksi palkkaamme lisää sairaanhoitajia.

Nyt etsimme kahta (2) SAIRAANHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin keuhkosairauksien vuodeosastolle 54, Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Suomen toiseksi suurimpana keskussairaalana vastaamme alueen erikoissairaanhoidosta. Yhteensä 12 kuntaa käyttävät palvelujamme ja asukkaita on maakunnassa yli 200 000. Keskussairaalamme toimii laajan päivystyksen sairaalana ja edustettuina ovat useimmat erikoisalat.

Osastollamme on 24 sairaansijaa. Hoidamme ja tutkimme erikoissairaanhoitoa vaativia keuhkosairaita potilaita. Teemme mm. keuhkoputkentähystyksiä ja muita pienempiä toimenpiteitä. Yleisimpiä hoidettavia sairauksia ovat astma, keuhkoahtaumatauti, keuhkokuume, uniapnea, keuhkosyöpä, sarkoidoosi, tuberkuloosi ja korona. Työtä tehdään yksilövastuisesti moniammatillisissa tiimeissä. Moniammatilliseen hoitotiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, lähi- ja perushoitajia, keuhkosairauksien erikoislääkäreitä, fysioterapeutti sekä osastofarmaseutti.

Toimintamme perustuu tutkittuun näyttöön perustuvaan hoitotyöhön. Perusarvonamme on kunnioittaa jokaista ihmistä ja työtä teemme potilaslähtöisesti.

Työtehtävääsi sairaanhoitajana kuuluu kliininen työ vuodeosastolla. Edellytämme kokemusta vuodeosastotyöstä ja katsomme eduksi erikoisalan osaamisen. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työelämäntaitoja, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Marketta Koskinen
puh. 044 719 5105
marketta.koskinen@phhyky.fi
Apulaisosastonhoitaja Mari Häkkänen
puh. 044 719 5918
mari.hakkanen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, Keuhkosairauksien vuodeosasto
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Suggested jobs