Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Keuruun sairaala - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Seututerveyskeskus hakee sairaanhoitajaa!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Keuruun sairaalaan

Keuruun sairaalassa hoidetaan akuutisti sairaita potilaita. Toimimme kahdessa ryhmässä 26-paikkaisella osastolla. Hoitoa toteutetaan moniammatillisena yhteistyönä ja työryhmään kuuluu lääkäri, lähi- tai sairaanhoitajia, fysioterapeutteja sekä tarvittaessa myös muita sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Työpaikallamme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua jokaisen toiveita kuunnellen. Työ on kolmivuorotyötä.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos Sinua kiinnostaa monipuolinen ja vaihteleva työ perusterveydenhuollossa. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelytaitoja. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan hyvästä yhteishengestä. Haluamme Sinut osaksi moniammatillista työporukkaamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Haastattelut pidetään 29.8.2022.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä:
-
Heikki Väyrynen, vs. osastonhoitaja
puh. 014 269 0350
heikki.vayrynen@seututk.fi
-
Tarja Mäkinen, apulaisosastonhoitaja
puh. 014 269 0033
tarja.makinen@seututk.fi
-
Tuula Antinaho, ylihoitaja
puh. 014 269 0400
tuula.antinaho@seututk.fi

Lisätietoja

Liikelaitos Seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi - Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Rekommenderade jobb