Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Keuruun sairaala - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Seututerveyskeskuksen Keuruun sairaalaan

SAIRAANHOITAJAA

Toteutamme Keuruun sairaalassa akuutisti sairaiden potilaiden hoitotyötä ja työskentelemme moniammatillisesti toimien myös yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Vuodeosaston sairaanhoitajan toimessa tehtävät ovat monipuolisia, painottuen potilaiden jatkohoidon järjestämiseen sekä sisältäen myös sairaalaosaston kentällä tapahtuvia työvuoroja. Työ on aamupainotteista kolmivuorotyötä.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelytaitoja. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan yhteishengestä. Haluamme työporukkaamme hyvän ja muutoskykyisen työkaverin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Lisätietoa yksiköistämme löydät nettisivuiltamme www.seututk.fi.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Olethan tarvittaessa yhteydessä, annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
-
Heikki Väyrynen, osastonhoitaja
puh. 014 269 0350
heikki.vayrynen@seututk.fi
-
Tuula Antinaho, ylihoitaja
puh. 014 269 0400
tuula.antinaho@seututk.fi

Lisätietoja

Liikelaitos Seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi - Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Rekommenderade jobb