Sairaanhoitaja kiireellisen hoidon yksikköön Riihimäelle

Ansök senast  19.6.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä hoitotyötä akuutisti sairastuneiden potilaiden parissa? Pulssi77:ssa pääset auttamaan kaikenikäisiä, kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita, osana ammattitaitoista, positiivista ja moniammatillista työtiimiä, jossa kollegoita ja heidän osaamistaan kunnioitetaan ja arvostetaan.

Haemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle, Riihimäen perusterveydenhuollon avopalveluiden kiireellisen hoidon yksikköön (Pulssi77) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit aloittaa työssä 22.7.24 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen, aamuvuoropainotteisen kaksivuorotyön, akuutisti sairastuneiden potilaiden hoidossa. Pääset työpaikkaan, jonne halutaan tulla ja jäädä. Työyksikössämme on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Työ yksikössämme on vaihtelevaa ja nopeatempoista. Toimit sairaanhoitajana hoidon kiireellisyyden arvioinnissa vastaanottoluukulla ja puhelimessa, moniammatillisen tiimin jäsenenä tarkkailupotilaiden hoidossa sekä itsenäisellä sairaanhoitajan vastaanotolla. Tarkkailupotilaan hoito on potilaiden peruselintoimintojen tutkimista, tarkkailua ja voinnin seurantaa, potilaan lääkitsemistä ja lääkityksen seurannan vaikutusten tarkkailua. Sairaanhoitajan vastaanotolla hoidat potilaan tutkimisen ja hoidon ohjauksen, tarvittaessa vaivan/sairauden diagnosoinnin yhteistyössä lääkäri kanssa. Hoitajana toimit myös lääkärin avustajana pientoimenpiteissä.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta akuutisti sairastuneen potilaan hoidosta, kipsaustaito katsotaan eduksi. Työkaveriksi etsimme luotettavaa, reipasta ja huumorintajuista tiimipelaajaa. Olethan oma-aloitteinen, aktiivinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava sairaanhoitaja. Yksikössämme tarvitaan hyvää organisointikykyä, kuuntelevaa ja empaattista potilaan kohtaamisen taitoa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Työyksikön osoite on Kontiontie 77, 11120 Riihimäki.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä saatamme edistää hakua jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2873,02€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,15 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja, Katja Pietinen, katja.pietinen@omahame.fi tai puh. 050 344 3281

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare