Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Kirurgia) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Oletko Sinä etsimämme lisävahvistus osaston ortopedian tekoniveltiimiin?

Meillä on avoinna sairaanhoitajan vakinainen tehtävä (2) kirurgian osastolle perustettavassa ortopedian osastotiimissä Kanta-Hämeen keskussairaalassa, tai tutummin Kantiksessa, Hämeenlinnassa. Uudistamme toimintaamme kohti uutta ASSI-sairaalaa ja odotamme Sinua työhön tekonivelpotilaiden / ortopedisten potilaiden hoitoon. Yksikössämme pääset kehittymään kirurgisen hoitotyön ammattilaiseksi yhdessä tiimimme kanssa! Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt sairaanhoitaja.

Millainen tiimi sinua odottaa?
Meillä on mahtavat työkaverit! Teemme töitä sinnikkäästi, joustavasti ja puhallamme yhteen hiileen. Uudistamme moniammatillisessa yhteistyössä tekonivelpotilaiden hoitoprosessia ja tarvitsemme juuri Sinun apuasi ja näkemystäsi hoitotyöstä ja sen kehittämisestä entistä toimivammaksi hoitokokemukseksi tekonivelpotilaille.

Työkavereinasi sinulla on osastolla 25 sairaanhoitajaa, 5 lähihoitajaa ja varsinaisesti osaston tekoniveltiimissä toimii 10-12 hoitajaa sekä fysioterapeutteja ja lääkäreitä.

Kantiksen jokapäiväistä tekemistä ohjaavat sairaanhoitopiirin arvot: Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, Uskallamme - koko sydämellä, Toimimme - Sinua kuunnellen ja Onnistumme - aina yhdessä.

Mitä työpäiviisi sisältyy?
Keskeisiä työtehtäviäsi ovat ortopedisen tekonivelpotilaan akuutin vaiheen hoidon suunnittelu ja toteutus, kuntoutumisen tukeminen ja lääkehoidon toteuttaminen. Sairaanhoitajana yhtenä keskeisenä alueena on tekonivelpotilaan hyvä kivunlievitys, joka tukee potilaan aktiivista kuntoutumista toimenpiteestä. Potilaan ja hänen läheisten tukeminen on merkittävä osa työtäsi. Toivomme, että kehität innostuneesti hoitotyötä. Osallistut myös muiden osastolla hoidettavien potilasryhmien hoitoon ja Sinulla on myös mahdollisuus osaamisesi laajentamiseen jollain toisella erikoisalalla.

Mitä odotamme sinulta?
Teemme nopeita päätöksiä, palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit niin tiimityöstä kuin itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Miksi Kantis?
Tarjoamme sinulle hyvät koulutusmahdollisuudet talon sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Osastolla lääkärit pitävät osastotunteja erilaisista potilasryhmistä. Otamme Sinut vastaan ilolla ja perehdytämme askel askeleelta kirurgisen hoitotyön mielenkiintoiseen maailmaan. Meillä on Sinulle tarjolla laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu. Maksamme Sinulle 1000 €, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajan työtehtäviin.

Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan välittömässä läheisyydessä on myös henkilökunnalle ilmaiset parkkipaikat.

Millaista on olla töissä Kanta-Hämeen keskussairaalassa? Käy tutustumassa sairaanhoitaja Juliaan ja Paulinaan osoitteessa:
https://duunitori.fi/tyoelama/khshp-sairaanhoitaja

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita Sinulla on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hakeminen
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
https://duunitori.fi/tyoelama/khshp-sairaanhoitaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Merja Kairi puh. 040 620 3089 / merja.kairi@khshp.fi
Apulaisosastonhoitaja Kirsi Nieminen puh.040-527 5692 / kirsi.nieminen@khshp.fi

Lisätietoja

Kirurgia / Osasto 5B

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb