Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kirurgia Hämeenlinna - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Etsimme joukkoomme uusia haasteita kaipaavia, kirurgisen potilaan hoitotyöstä kiinnostuneita ja työtään sydämellään tekeviä sairaanhoitajia.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita kirurgian osastolle. Uudistamme toimintaamme kohti uutta ASSI-sairaalaa ja odotamme Sinua kirurgisten potilaiden hoitoon. Yksikössämme pääset kehittymään kirurgisen hoitotyön ammattilaiseksi yhdessä tiimimme kanssa! Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt sairaanhoitaja.

Kirurgian osastoilla 5A ja 5B hoidetaan erilaisia ortopedisiä ja plastiikkakirurgisia potilaita, verisuonikirurgisia potilaita, gastrokirurgisia sekä urologisia potilaita. Potilaat tulevat osastolle joko suunnitellusti leikkauksen jälkeen tai päivystyksestä äkillisen tilanteen vuoksi. Osastolla 5 B toimii haavakeskus.

Mitä työpäiviisi sisältyy?
Keskeisiä työtehtäviäsi ovat leikkauspotilaan akuutin vaiheen hoidon suunnittelu ja toteutus, kuntoutumisen tukeminen ja lääkehoidon toteuttaminen. Sairaanhoitajan yhtenä keskeisenä alueena on potilaan hyvä kivunlievitys, joka tukee potilaan aktiivista kuntoutumista toimenpiteestä. Potilaan ja hänen läheisten tuki on erittäin merkittävä osa työtäsi. Toivomme, että kehität innostuneesti hoitotyötä.

Mitä odotamme sinulta?
Teemme nopeita päätöksiä, palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit niin tiimityöstä kuin itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Yksikkömme on koulutusmyönteinen ja omaksumme nopeasti uusia toimintatapoja. Voit vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Sairaanhoitajamme Paulina ja Julia kertovat neljä syytä siihen, miksi Kanta-Hämeen keskussairaala on hyvä työpaikka sairaanhoitajalle: https://duunitori.fi/tyoelama/khshp-sairaanhoitaja

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.

Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Meillä on käynnissä jatkuva haku toimiin. Tehtäväkohtainen palkka on 2615,34€/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

oh Merja Kairi p. 040-6203089 merja.kairi@omahame.fi
aoh Kirsi Nieminen p. 040-5275692 kirsi.nieminen@omahame.fi
aoh Titta Kostjukova p. 040-5267600 titta.kostjukova@omahame.fi

Lisätietoja

Kirurgian osastot 5 A ja 5 B

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb