Sairaanhoitaja, Kivenlahden terveysasema

Kivenlahdessa on osaavien ammattilaisten innostunut joukko tekemässä hyvää työtä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme nyt sairaanhoitajaa, jolla on kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä, potilastoimistossa työskentelemisestä sekä päiväaikaisen päivystyksen vastaanottotyöstä.

Työtehtäviin kuuluu mm. vastuu päivittäisen toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista hallinnollisen esimiehen (osastonhoitaja) apuna.
Henkilöstöresurssien suunnittelu, kuten lomat, muut poissaolot, maksuttomat koulutukset. Luoda mahdollisuus tuoda koulutuksen anti kentälle muiden tietoon sekä ajan järjestäminen tähän.
Hoitajatiimien vetäminen tarvittaessa, mikäli osastonhoitaja poissa
Osallistua toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen yhdessä työntekijöiden kanssa. Työntekijöiden informointi, tiedottaminen tarpeen mukaan. Opiskelijoiden vastaanotto ja ohjaajien suunniitelu.

Työpaikan nimi: Kivenlahden terveysasema


Työaika: klo 7-18:30 välisenä aikana arki päivisin.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Terveysasemilta saatua työkokemusta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Kati Kurppa, kati.kurppa@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Kivenlahden terveysasema

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs