Sairaanhoitaja Koivukaareen

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella tehostetussa palveluasumisessa on haettavana yksi sairaanhoitajan toimi. Toimen alkusijoituspaikka on Peräseinäjoen Koivukaaressa (Lehtola, Viisikko ja Niittylä).

Yksiköissä tarjotaan asukkaille/asiakkaille ympärivuorokautista lyhyt- ja pitkäaikaista hoitoa. Hoitotyössä painottuu asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen sekä omaishoitajien ja perheenjäsenten tukeminen. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön tukihenkilönä työvuorossa ollessaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Lehtolassa, Viisikossa ja Niittylässä on 27 asukaspaikkaa, joista 4 on lyhytaikaista palveluasumista.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitoon sitoutunutta, laaja-alaisesta työstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijoilta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme. Sairaanhoitajalta edellytetään myös hyviä kliinisiä hoitotyön taitoja.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (127/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika 4 kk.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/tehostettu-ymparivuorokautinen-palveluasuminen/koivukaari-palveluasunnot/#6f0339c0

Tutustu työnantajaan

Palvelukeskusjohtaja Kristiina Kallio, p. 040 774 8635, kristiina.kallio@seinajoki.fi
Palvelukodin vastaava Minttu Timo, p. 050 438 6521, minttu.timo@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Keikulinkuja 10, 61100 Peräseinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)