test

Sairaanhoitaja, Kolari

Ansök senast  29.9.2023 15:00

SAIRAANHOITAJA, YLLÄS KUTSUU

Tule meille töihin Pohjoisen-Lapin hyvinvointialueelle Kolariin.

Kolari on noin neljäntuhannen asukkaan kasvava ja kehittyvä, Ylläs tunturista ja kauniista luonnonmaisemista tunnettu kunta Tunturi-Lapissa. Meillä on neljä vuodenaikaa ja moninaiset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Lapin hyvinvointialueen Pohjoisen Lapin palvelualueen perusterveydenhuollossa Kolarin terveyskeskuksessa on avoinna kaksi (2) sairaanhoitajan tehtävää.

Kolarin terveyskeskuksessa on 10-paikkainen osasto, jonka toiminta on ympärivuorokautista. Osastolla hoidetaan äkillisesti sairastuneita, kuntoutuspotilaita sekä päihde- ja psykiatrisia potilaita. Sairaanhoitajan työ osastolla on monipuolista kolmivuorotyötä. Sairaanhoitajan toimen alkusijoituspaikka on terveyskeskuksen 10 paikkainen osasto. Olemme kehittämässä Kolariin kotisairaalatoimintaa.

Sairaanhoitajana toimit tiimin jäsenenä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä, kehityskykyisyyttä ja aloitteellisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 559/1994 mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkintoalan tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisterissä.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2718,96 €/kk.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hae meille töihin täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa. Tehtävät ovat uudelleen haettavissa 29.9.2023 klo 15:00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tellervo Seppälä 0404895330 tellervo.seppala@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare