Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: konservatiivinen klinikkaryhmä, Joensuu; määräaikainen (id6044) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 22.5.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuuksia


Pohjois-Karjalan keskussairaalassa konservatiiviselle osastolle 3K on haettavana sairaanhoitajan eripituisia sijaisuuksia. Aloitus mahdollisimman pian. Sijaisuudet täytetään heti sopivan sijaisen löytyessä.

Osasto 3K on 32-paikkainen vuodeosasto, missä hoidetaan hematologisia, onkologisia, nefrologisia, iho- ja neurologisia potilaita. Lisäksi osastolla toimii neljä paikkainen neurologinen valvonta, jossa pääsee osallistumaan neurologisten potilaiden akuuttihoitoon. Hematologisille ja onkologisille potilaille annetaan osastolla sytostaattihoitoja yhteistyössä syöpäpoliklinikan kanssa.

Osasto toimii päivystyksellisesti ja tämä tekee työstä vaihtelevaa. Jokainen päivä osastolla on erilainen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2595 euroa / kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mari Komi, mari.komi@siunsote.fi p. 013 330 3505

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 31.3.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6044
  • 31.3.2022 - 22.5.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Mari Komi, mari.komi@siunsote.fi p. 013 330 3505

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb