Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kontulan seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme?

Etsimme sairaanhoitajaa Kontulan seniorikeskukseen ryhmäkoti Orvokkiin vakituiseen tehtävään. Ryhmäkoti Orvokki on 14 asukkaan koti. Asukkailla on toiminta- ja liikuntarajoitteita. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän aikaa alalla toiminut sairaanhoitaja, joka haluaa kehittyä gerontologisen hoitotyön asiantuntijaksi.

Asukkaita hoidetaan moniammatillisen tiimin tuella kinestetiikkaa apuna käyttäen. Kontulan seniorikeskuksessa työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Toiminnassamme kaikki lähtee liikkeelle asukkaan yksilöllisistä tarpeista, ja työskentelyssä korostuu kodinomaisuus ja asukkaan oma elämänrytmi. Meillä saat kehittää vanhustyötä oman mielenkiintosi mukaan. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa auttaa yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Perehdytämme sinut hyvin uuteen tehtävään. Olemme kiinnostuneita osaamisestasi - Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Krista Mäntyniemi p.0931026187, krista.mantyniemi@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kontulan seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kontukuja 5, 00940 Helsinki

Rekommenderade jobb